La mai mult şi la mai mare!

Mesajul de salut al Domnului Leonid Bujor, Ministrul Educaţei, cu ocazia sărbătoririi celei de-a 63-a aniversare a Universităţii de Stat din Moldova.

Ministrul pe scena casei de cultura USMFiecare student al Universităţii de Stat din Moldova (USM) trebuie să se mîndrească că este student al acestei universităţi, aşa cum ne mîndrim noi, absolvenţii diferitor promoţii.

Le doresc tuturor studenţilor ca absolvind Universitatea de Stat să revină la ea de fiecare dată cu cele mai frumoase sentimente. Să le fie recunoscători profesorilor care depun foarte mult efort pentru ca dumnealor să devină specialişti de cea mai înaltă performanţă.

Sînt convins că aici, la USM, studenţii vor veni şi peste sute de ani aşa cum au venit pe parcursul a 63 de ani: pentru a face carte, a-şi găsi noi prieteni şi pentru a se mîndri că sînt studenţii universităţii.

Eu sînt absolvent al facultăţii de Istorie din cadrul  USM şi am văzut foarte mulţi dascăli şi profesori cu care mă mîndresc. Mă mîndresc pentru faptul că au contribuit să devin cel ce sînt astăzi; un absolvent, un profesor de istorie. Şi dacă mu mi-e ruşine să mă prezint în faţa oamenilor, o datorez în primul rînd profesorilor de la USM.

Să vă fie de bine. La mai mult şi la mai mare.

Leonid Bujor,

Ministrul Educaţiei al RM

Etichete: , ,

6 răspunsuri to “La mai mult şi la mai mare!”

  1. Iurie Sanduta Says:

    domnule ministru ! chiar daca m-ar forta cineva n-as putea spune asa cuvinte frumoase, culese din versuri de poiezii, despre facultate. cu ce sa ma mandresc ? cu sperante, cu vise.

    Apreciază

  2. pulbermax Says:

    Domnul Ministru nu e, va rugam sa reveniti mai tirziu…

    Apreciază

  3. marynescu Says:

    Nu stiu voi ,dar eu chiar ma mindresc ca invat la USM! Da… mai lasa de dorit, dar ce sa-i faci?

    Apreciază

  4. pulbermax Says:

    Mai cere si ti se va mai da – dac-ar face-o toti ni se va da, si nu va lasa de dorit…

    Apreciază

  5. victor mosneag Says:

    Vrei o nota mare_ te dai bine cu bujor…
    Jurnalistul trebuie sa critice, dar tu ce faci? 🙂

    Apreciază

  6. pulbermax Says:

    Ei bine – n-am criticat. Dar te rog sa-mi spui ce sa critic? Este un mesaj-mostra rostit ori de cite ori este necesar, fie la USM, fie la ULIM, ASEM sau in alta parte, schimbind doar denumirea si detaliile. S-apoi nu stii ca primele 100 zile nu se critica???

    Apreciază

Lasă un comentariu