4xbani pentru drumuri. De unde?!

Pentru reparaţiile curente a drumurilor din capitală, Direcţia generală transport public şi căi de comunicaţie are nevoie de circa patru ori mai mulţi bani decît permite bugetul direcţiei. Acest lucru a fost informat de către şeful direcţiei Veaceslav Ţernă.

În cadrul şedinţei operative a serviciilor şi direcţiilor municipale, Ţernă a informat că în urma deteriorărilor din această iarnă, în Chişinău necesită a fi reparate în jur de 982 mii metri patraţi de asfalt. El a menţionat că încă nu au fost făcute calculele tuturor cheltuielilor necesare, iar conform unor calcule anterioare, pentru reparaţia a 600 mii metri patraţi sînt necesare 184 milioane de lei, Direcţia dispunînd în acest sens de circa 50 de mln. lei.

„Fix bănuţ în bănuţ o să vă escurcaţi”, a remarcat primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, după audierea acestor informaţii, spunînd totodată că primăria urmează să caute sursele necesare.

Veaceslav Ţernă a dat asigurări că în cazul în care nu vor mai cădea precipitaţii şi va fi cald, lucrările de asfaltare a drumurilor pot începe deja săptămîna aceasta. Iar în cazul în care nu vor fi întrunite aceste condiţii, vor fi efectuate doar lucrările de curăţire a fîntînilor de ape pluviale.

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: