Noutăţi de la Consiliul de Presă

Ceea ce s-a discutat despre mine (Cazul Maxim Pulber versus Agenţia Informaţională de Stat „Moldpres”) la şedinţa de ieri a Consiliului de Presă, puteţi găsi aici, începînd cu minutul 9:10 şi pînă la 48.50.

Merci domniţelor care habar n-au de jurnalism, dar au ţinut camera în mîină şi au filmat tot ceea ce s-a discutat :).

Etichete: ,

2 răspunsuri to “Noutăţi de la Consiliul de Presă”

 1. Iurie SANDUTA Says:

  si acum ce faci? probabil ca ai plecat de la agentie, nu?

  Apreciază

 2. pulbermax Says:

  Daca tot nu dormi, si daca tot nu dorm nici eu, iti raspund.

  De la Agentie m-au plecat, adica am plecat, dar doar pentru ca sa nu fiu concediat cu „articol”. Faza e ca era ziua de luni. Eu m-am trezit de cu zor, am fost la sedinta operativa (a Primariei), am scris o stire si am propus sa mai scriu inca vreo 2-3. Mi s-a spus ca nu mai trebuie (mi s-a spus = mi-a spus redactorul de la care au si pornit toate problemele mele cu Moldpresul). Trebuia sa mai treaca vreo juma de ora ca sa mi se spuna ca nici prima stire pe care am scris-o (despre faptul ca la Statia de Epurare lucrarile de transportare a namolului sint pe sfirsite) nu este importanta si nu merge.

  Atunci i-am mai reprosat de niste stiri care tot nu trecuse politica editoriala. El mi-a zis ca o Agentie serioasa ca a noastra nu poate da stiri din chiar toate comunicatele, iar eu am pus la indoiala faptul „seriozitatii” agentiei noastre. El mi-a zis ca „poate unii reporteri nu sint seriosi” si eu am completat „nici unii redactori”.

  Am plecat de la servici la amiaza (era luni) si am revenit iarasi la servici mercuri, pe la 16.00. Atunci deja era totul pregatit, iar ca o buna bunatate a sefului meu (desi mi-era cam totuna) mi s-a permis sa scriu cerere de concediere din proprie initiativa.

  Uite asa am devenit somer, si ca sa raspund la intrebare iti spun. Am dat la masterat la Jurnalism, am scris examen (pe 9), dar nu am intrat la buget. Acuma nu mai stiu ce sa fac. Consider cheltuielile de 6 500 (contract) + cca 2 000 lei/an pentru camin, drept nejustificate pentru ca cu acesti bani as putea sa-mi achit o gazda.

  Astfel, nu fac nimic. Desi as spune ca sint in cautarea unui nou job, inca nu am fost nicaieri sa ma intresez. Dar am sa caut, trebuie doar sa ma decid…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: