16 zile fără TMD…

Mă bucur să aflu despre reîntoarcerea serverelor TorrentsMd. Nu am nimic cu băieţii care îl administrează, şi nu am nimic cu „bussinesul” acestora, dar mă bucur. Mă bucur ca simplu utilizator, logat cu username-ul blackrain.

Pentru a înţelege importanţa pe care o avea TMD în viaţa mea de zi cu zi, trebuie să spun că de-a lungul celor doi ani de cînd am acount-ul, şi în condiţiile în care hard-disckul laptopului meu are memorie de doar 120 de Gb, am download-at 992.81 Gb şi upload-at 2.288 Tb de informaţie, ajungînd să am un ratio de 2.359. 

Mi-a fost greu toate aceste 16 zile, pentru că îmi intrase în sînge. Mă deprinsesem cu filmele, emisiunile, cărţile sau muzica pe care ştiam că o pot găsi la orice oră de zi sau noapte.

La început a fost mai greu. Pe 13, 14, 15 octombrie.., toate aceste zile trezit din somn nu făceam altceva decît să mai butonez o dată www.torrentsmd.com… Pe urmă accesam mai rar şi nu chiar dis-de-dimineaţă, dar totuşi speram…

Pe urmă, speranţa aproape că murise. M-am înregistrat pe un site de shraring rusesc, dar nu era aceiaşi. Şi deşi găseam unele filme, acestea se download-au foarte şi foarte greu… Astăzi însă sînt fericit. Şi nu numai eu…

Intrînd pe site am deschis primul film (de fapt ultimul upload-at pe 13.10.10), iar acolo comentarii peste comentarii, felicitări peste felicitări, deci ce să mai: O atmosferă nemaipomenită.

Indiferent de configuraţia politică, de implicarea lui Ghimpu, Filat sau Darie şi de meritul fiecăruia în această „afacere”, nu-mi dau votul nici pentru unul din ei, drept mulţămire. În schimb le mulţumesc dacă au contribuit pentru lobbarea făcută şi activizarea birocraţilor de la Procuratura Generală… Şi mi-ar pare foarte rău să aflu de exemplu că producătorii de fonograme şi videograme au acţionat în urma unei uneltiri ale susnumiţilor, pentru culegerea roadelor electorale.

Vivat torrentsmd, vivat! Utilizatorii fideli nu te-au uitat şi nu te-au părăsit. Iar dacă au şi mai intrat pe alte torrente, asta doar din motivul lipsei tale. Sperăm să nu fi fost, şi nici să nu devii, ţinta unor speculaţii politice…

Etichete: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: