„Acțiunea Socială” a comuniștilor (video)

Știrile cred că le-ați văzut ieri și singuri, video tot probabil, însă video realizat de mine, nu cred că ați văzut. Iaca poftim, uitați-vă! Acolo se vede o bucată de nas de-al meu și o bucată de pălărie. În schimb Dodon, Voronin, participanți și simpli trecători se văd de-a-ntregul. Așa e munca reporterului, niciodată nu încape în cadru.

Dau doar lead-ul pentru cei care privind secvențele video nu au înțeles ce s-a întîmplat ieri în capitală:

Cu steaguri și pancarte în mîini, cu lozinca „Fiind uniți, sîntem de neînvins!”, iar în suflete cu speranța schimbării, mii de membri și simpatizanți ai Partidului Comuniștilor din Republica Moldova au participat la marșul de protest „Acțiunea Socială”. Participanții au cerut demisia actualei guvernări și au scandat „Moldova”, „Voronin” și „Dodon”. În timpul marșului nu s-a trecut fără altercații verbale între participanți și simpli trecători.

Știrea integrală o găsiți aici.

PS: toți cei care au scris că la protest au participat 30, 40, sau chiart 60 de mii, fie aberează, fie au fost lipsă de la orele de matematică, fie conștient induc în eroare opinia publică. După mine la protestul comunist au participat peste 12 mii de cetățeni, printre care destui și de cei care nu au dreptul la vot (copii, adolescenți). Silviu Mușuc a zis 10 mii, 10 000 am scris.

Etichete: , , , , , ,

2 răspunsuri to “„Acțiunea Socială” a comuniștilor (video)”

 1. Vlad Stoica Says:

  La ore nu au lipsit insa de aberat sigur o fac. Nu stiu de ce este tendinta asta sa spuna numarul mult mai mare decat cel real, ca pana la urma ei nu castiga nimic daca spun un numar din asta astronomic.

  Apreciază

  • marcel Says:

   komunistii trebue sa raspunda cu SINGE pentru toate ororile care leau pricinuit acestui popor . .poporul a fost mut , si prost, dar se termina generatia celor care au suferit si care au fost speriati multe decenii de foame si deportari, asa ca acum este rindul generatiilor tinere sa preia conducerea si sai aduca in fata tribunalelor pe cei care au venit dupa 2000 la conducere si trebue demonstrat lumii intregi si in primul rind noua ca ei neau furat viitorul! si continue sa o faca ,continue sa ne otraveasca sufletele ! noi neam saturat sa ne fie bagat cu de-a sila pe git comenzile si poftele kgb-istilor si nu vom mai rabda sa fim calcati in picioare deci , esiti oameni buni la alegere caci poate nu va este bine acum dar ginditiva la copii vostri …credeti ca meritati asa o viata , credeti ca meritati sa va trimiteti copii prin lume sa-si cistige o bucatica de pine iar la batrinete sa ramineti singuri prin sate parasite sa nu aiba cine sa va aduca macar o cana cu apa….. veniti la alegeri si alegeti viitorul capiilor vostri

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: