În așteptarea lui Moș Crăciun

Nicolae TimoftiAtenţie: acest text reprezintă doar un repost pentru postarea cu acelaşi nume din 27 decembrie, atunci cînd îmi luam rămas bun de la cititori, fără a şti că la 28 decembrie preşedintele nostru Nicolae Timofti va decide să ofere într-o singură zi tocmai 312 distincţii de stat, 227 dintre care „Ordinul Republicii”, cea mai înaltă din Moldova, care ne costă bugetul de stat cam 93 de mii lei lunar (Vezi textul). Sigur că nu puteam trece cu vederea o asemenea năzdrăvănie, fiind nevoit să revin…

Stimați cititori fideli și vizitatori accidentali ai blogului, în aceste zile cînd politica, problemele economice sau sociale contează mai puțin, și cu toții sîntem în așteptarea minunii care are neapărat să se-ntîmple în noaptea dintre ani, vreau să vă mulțumesc pentru că sînteți, vizitați acest blog, citiți și distribuiți altora ceea ce fac.

pulbermax.wordpress.comÎn 2012, am avut peste 14 mii de vizualizări din totalul celor aproape 40 de mii acumulate din ianurie 2009 încoace. Tot în acest an, voi, cititorii, ați accesat pulbermax.wordpress.com din peste 70 de țări ale lumii. E mult sau puțin, nu contează. Important e că aici am tribuna prin intermediul căreia am posibilitatea să transmit liber și deschis, fără vreo piedică deontologică sau de altă natură, tot ceea ce știu, cred sau simt.

Vă mulțumesc pentru că sînteți și sper să reveniți și în 2013, cînd mă voi strădui să nu mai fac pauze atît de lungi cum am făcut în acest an, din mai pînă-n iulie și din septembrie pînă-n decembrie. La mulți ani și ne revedem în 2013. 🙂

Iar acum, să vină Moșul…

„În aşteptarea lui Moş Crăciun” este o piesă în interpretarea Ludmilei Bălan, pe versurile lui Adrian Păunescu și notele maestrului Eugen Doga, cetăţean de onoare al oraşului Chişinău.

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: