Vezi AICI cererea de demisie a lui Adrian Boldurescu (doc, foto)

BoldurescuAşa ar arăta cererea de demisie a fostului şef al Direcţiei Transport Public şi Căi de Comunicaţie a Primăriei Capitalei, Adrian Boldurescu. Asta dacă am trăi undeva în Europa şi între cele două funcţii (a sa şi a socrului său) ar exista vre-un conflict de interese.

Dar pentru că nu sîntem în Europa, iar între cele două funcţii (de şef de direcţie şi vice-ministru) nu există o subordonare directă, mi-am permis să fantazez.

Am presupus că anume aşa ar arăta cererea de demisie a lui Adrian Boldurescu judecînd după zvonurile (pe care sînt tentat să le cred) că odată cu trecerea în tabăra reformatoare PL a socrului lui Boldurescu, Ştefan Chitoroagă, a intrat în „incompatibilitate de funcţii” şi ginerele acestuia. Precedente sînt, inclusiv în cadrul Primăriei capitalei.

Iar pentru că în ţara cu o rată alarmantă a şomajului, atunci cînd pleacă dintr-un serviciu toţi o fac fie din motive proprii, fie din motive familiale, şi nicidecum în urma „neînţelegerilor cu şeful ierarhic superior”, presupun că aş fi mai aproape de adevăr dacă aş presupune că cererea lui Boldurescu arată anume aşa:

Cerere

PS: Documentul şi poza de mai sus reprezintă un produs al imaginaţiei mele şi ar putea să nu corespundă întocmai cererii reale. Altfel spus, postarea este o glumă şi rog să fie interpretată ca atare. 😉

PPS: Titlul, chiar dacă puţin eronat, a fost scris anume aşa pentru că anumel aşa prinde. Au demonstrat-o mai toate televiziunile şi site-urile de ştiri din Moldova. Cer scuze dacă am dezamăgit.

Etichete: , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: