RMN la mine-acasă!

Atenţie: această postare nu este parte a campaniei Unimedia şi poate fi preluată de către aceasta doar cu indicarea sursei!

Eu chiar dacă nu sînt din Trancenistria, ci dintr-o ţară, slavă Domnului, recunoscută pe plan internaţional, totuşi am decis să RMN la mine-acasă. RMN pentru că-s patriot!

Ştiu că „atunci cînd ţara are nevoie de oameni, îşi spune Patrie”, dar trec peste asta şi insist a fi Patriot. Nu neapărat cu majusculă, dar patriot totuşi. Patriot pentru că, spre deosebire de mulţi alţii care apar în clipuleţe la aceiaşi Unimedia, eu n-am buletinul niciunei alte Patrii.

Doar paşaportul albastru. Paşaport de culoarea Uniunii în care sper că odată-şi-odată o să ajung, de rînd cu ţara, politicienii şi regulile ei de r*h*t. Anume cu el, nu cu cel de culoarea unei foste Uniuni.

La GreenCard n-am depus pentru că acolo are cine depune şi ei sînt doar nişte intermediari care au mulţi bani pentru publicităţi cu zviozduri.

Click pentru a accesa direct site-ul departamenului SUA pentru cetăţenie şi imigrare, fără intermediari şi plăţi suplimentare.

Şi dacă aveţi mai mult noroc decît alţii, obţineţi viza şi plecaţi, dar nu uitaţi să mai veniţi pe-acasă pentru cei care RMN.

O! Şi-un cîntecel la temă!

Etichete: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: