Amintiri din studenţie (II)

Astăzi promisa serie de „Amintiri din studenţie” continuă cu un filmuleţ făcut atunci cînd eu şi unul din colegii mei de odaie ne-am apucat de reparaţie. Aceasta chiar era necesară. Deoarece în anul I am trăit tot în acea odaie, fără a face reparaţie, iar tapetele erau primite în dar de la nu una, ci vreo trei generaţii în urmă. Vedeţi ce ne-a ieşit.

Tot atunci am avut şi o situaţie de scandal. Chiar a doua zi după filmare, în cămin ne-a vizitat echipa de la Ştirile ProTV. Seara am apărut la Ştiri, iar a doua zi mai că nu m-au dat afară din cămin, acuzîndu-mă că eu i-am chemat, să fac mişto de cămin şi universitate, dar asta e o altă istorie pe care o găsiţi aici (din păcate ştirea n-o am, au trecut totuşi vreo trei ani de-atunci).

Apropos, trebuie să fac cîteva precizări cauzate de unele discuţii pe care le-am avut cu prietenii mei vizavi de aceste postări:

– Nu cred că e posibil să cer permisiunea tuturor celor care au fost imortalizaţi în aceste cadre pentru a le publica şi de aceea vă zic: dacă acestea o să vă lezeze cumva onoarea şi demnitatea, este necesar doar să-mi spuneţi. O să le şterg imediat întru păstrarea bunelor relaţii pe care le avem.

– Totuşi n-o să postez chiar toate filmările pe care le am. Unele o să rămînă doar în laptopul meu, pentru istorie :D.

– Postările din această serie nu trebuie a fi considerate drept o activitate jurnalistică şi analitică. Sînt lucruri absolut diferite, postate în categorii diferite. Aceste postări le fac doar pentru amuzament şi amintire.

– Postările din seria „Amintiri din studenţie” se vor termina odată cu apariţia a cel puţin uneia din ele pe site-urile gen Muligambia. Mai ales dacă vor avea titlu şi comentarii cu carater batjocoritor. Nu e un moft, e o rugăminte a celor vizaţi.

Acum sorry că a trebuit să vă obosesc cu toate precizările şi vă urez vizionare plăcută.

Etichete: , ,

Un răspuns to “Amintiri din studenţie (II)”

  1. kushter Says:

    😀 😀 Prâgai!

    Apreciază

Lasă un comentariu