PDF – Partidul Demagogiei Facultative

pdf_red1Bună seara, sorry de întîrziere, dar nu am putut scrie pentru că mă aflu în plină Campanie Electorală şi sînt foarte ocupat. Deci, Doamnelor şi Domnilor vă prezint un nou actor pe arena politică a Republicii Moldova – PDF – PARTIDUL DEMAGOGIEI FACULTATIVE.

Partidul nostru este un partid de orientare demagogică cu şanse reale de intrare în Parlament. Noi sărim cu uşurinţă pragul de 6% pentru că sîntem mii.

Platforma electorală a partidului nostru:

În domeniul Agriculturii:

Agricultura în Republica Moldova va trece de la sistemul vechi al agriculturii tradiţionale la unul nou, o agricultură puternic industrializată. Toate produsele agricole din ţară vor fi cultivate în sere supraetajate, care le vom construi în regiunea Nisporenilor, pe dealul de la Bălăneşti – aşa încît să fim pe cît posibil mai aproape de soare. Serele vor avea capacitatea să producă recoltă pe atîtea hectare încît să ajungă întregii ţări. Niciun fel de muncă manuală, toată producţia va fi sub supravegherea ageră ochilui-lazer al unui computator gigantic, iar tot lucrul: prăşitul, plijitul şi stropirea insectelor, care pînă-n ziua de azi ţăranul este nevoit să-l facă cu truda şi sudoarea frunţii sale, va fi executat de roboţi. Numai să vă imaginaţi cîte 200 de roboţi performanţi, fiecare programat individual, la 1ha de cartofi, 170/1ha de fasole, 150/1ha de proumb şi 15/1ha de luţercă.

Numai astfel noi vom putea elibera toate milioanele de hectare agricole, care trebuiesc an de an prelucrate, pentru a putea semăna pe ele iarbă de pădure, încăt doar în doi ani Moldova să se transforme într-un imens teren de golf. Aceste măsuri sînt luate pentru a dezvolta în ţară sectorul sportiv şi cel turistic, ceea ce ne va aduce milioane de lei în biudjetul statului.

– În domeniul Învăţăturii:

Partidul nostru prevede un set de reforme majore în domerniul Învăţăturii – tot sistemul de învăţămînt va fi de tip facultativ.

– În domeniul Economic:

Cetăţeanul Republicii Demagoge Moldave nu va mai trebui să se preocupe cu ce va hrăni copii mîine – toţi vor trăi cu ziua de azi. Pentru a procura cele mai proaspete fructe şi legume, consumatorul nu mai are nevoie să stea în cozile supermarketelor – un singur click şi propriul robot păzitor îţi aduce toate cele necesare mesii. Doar cei ce vor dori să aibă pe masa lor mîncare de peşte şi raci fierţi vor fi nevoiţi să meargă la lac, pentru că roboţii nu sînt prevăzuţi pentru scufundări subacvatice – se strică. Dar să sperăm că toate se vor rezolva în viitorul apropiat pentru că specialiştii noştri de la Uzina de Tractoare din Chişinău deja au elaborat un robot subacvatic experimental. Prima versiune a robotului subacvatic cu denumirea „J.J. Custo” deja a fost scufundat cu succes la fundul Ghidighiciului, doar că din cauza unor defecţiuni de provodcă el s-a înecat în mîl. Cert este că avem deja făcuţi paşi importanţi în acest sens, iar defecţiunile de moment se rezolvă cît ai zice Antananarivu.

– În domeniul Politic:

Mari reforme şi în acest domeniu, mai ales în cel al Alegerilor. Preşedintele Republici Moldova va fi autoproclamat în funcţie şi-şi va îndeplini misiunea pînă atunci cînd alt preşedinte nu se va autoproclama. Astfel, fiecare cetăţean va avea posibilitate reală de a face o schimbare spre bine a ţării noastre.

Candidaţi la posturile de miniştri şi deputaţi în Parlament va trebui să depună o cerere la Preşedenţie pentru a informa preşedintele despre intenţia lor, iar la alegeri vor participa toţi cetăţenii Republicii Moldova care s-au născut, inclusiv în ziua alegerilor.

– Politica Externă:

Nu vom face nici o schimbare în domeniul politicii externe pentru că Moldova îşi va mări teritoriul ajungînd să curpindă întreg globul pămîntesc şi toate ordinile şi schimbările vor fi de uz intern. Astfel că nu va mai fi nevoie de vize, paşapoarte, carte verde şi altă documentaţie. Deplasările şi schimbul de mărfuri va fi universal, fără impozite şi taxe vamale. Unicele acte de care va avea nevoie cetăţeanul va fi paşaportul de uz solar, pentru cetăţenii ce vor dori să-şi petreacă week-end-ul pe malul craterelor lunii, sau altor planete-satelit al statului Moldovenesc. Micul trafic la galaxie se va limita la schimb de informaţii între Serviciul de Informare şi Securitate şi Serviciile Galaxiale Secrete.

– Lupta cu corupţia:

Procentajul de corupţie va fi coborît la zero. Partidul nostru va lichida corupţia sută la sută, printr-o metodă foarte ieftină, uşoară şi eficientă – va fi lichidat din dicţionare însăşi termenul „Corupţie”. Astfel tot ceea ce astăzi este corupt, mîine va fi cinstit şi cu inima curată. Iar în cazuri de om-ucidere suspectul va putea fi judecat doar în cazul în care om-ucisul va face un apel la instanţa de judecată.

Aceste şi multe alte reforme vor fi înfăptuite de către partidul nostru, Partidul Demagogiei Facultative.

*******************************************

Posibil ca Dumneavoastră, dragi alegători, să vă întrebaţi de ce un partid nou, apărut recent pe piaţă, este atît de convins că are şanse reale de a intra în parlament şi chiar, cu străduinţa şi ajutorul Dumneavoastră, de a lua conducerea ţării? E o întrebare bună, şi vă voi răspunde la ea. Da pentru aceea că în partidul nostru intră absolut toţi liderii de partid, dar şi nu numai; politicieni, înalţi demnitari de stat, oameni de cultură etc., etc. – toţi intră în familia noastră mare, familia Demagogiei Facultative.

La 5 Aprilie NU ezita, dă pe noi, VOTEAZĂ PDF, dă click liber la vot.

Etichete: , , , ,

2 răspunsuri to “PDF – Partidul Demagogiei Facultative”

  1. bouffaite Says:

    pai nu stiu daca sa rid sau sa pling dupa ce am citit articolul asta.
    as ride-datorita ironiei tale,as plinge -ptr ca asta e realitatea:asa face orice partid,asa ceva promit toti: ca vom fi o familie mare,unita si iubitoare…(pe dracu’)
    trecind atit de repede de la ris la plins: poate sa ma doara capul,si pot zice ca ma doare capul inainte de alegeri precum ma dor siinii inainte de menstruatie(sper sa nu shochez,intimidez,incomodez pe nimeni…daca ceva: imi cer din start scuze).ce n-ai face,cum nu te-ai intoarce: pe burta–te dor,pe o parte–te dor,pe alta–se subintelege.solutia? sa stai pe spate: sa stai cu fundul catre cei ce fac atstfel de promisiuni „obosite” si „rupte in coate”,catre cei ce incearca sa ma convinga ca de acum incolo nu ma vor mai durea siinii inainte de menstruatie…

    in ceea ce tine ca fiecare va putea sa fie presedinte: cred ca acest lucru deja sa intimplat (nu degeaba il avem pe (inca) presedintele nostru care e un fost „ment”–sa speram ca serviciile secrete vor dormi cind vor citi acest articol,ca de altfel–am pirlit-o ambii)

    cu serele: iata o sa am si eu acces direct si rapid la noile produse ale noii Moldove,ce bine o sa-mi mai fie! 😀

    as putea sa mai scriu,dar …..sa nu le fie greu serviciilor secrete sa citeasca mult,nici nu stii,poate citesc cu dictionarul alaturi–si s-or obosi,sarmanii.
    imi place articolul. mult succes in continuare.Pace!

    Apreciază

  2. pulbermax Says:

    Nu stiam ca dor sinii inainte de menstruatie, poate pentru ca nu sufar de „BOALA” asta, dar sa stii ca sintagma imi place, ms. Plus ca menstruatia, prin felul ei, ei semn al fertilitatii, adica:
    1 – esti tinara si ai ciclu – semnifica – nu esti insarcinata, desi esti fertila;
    2 – esti „tinara” peste 60 si nu ai ciclu – ai putea fi insarcinata, dar nu mai esti fertila… – si asta ma duce la ideea ca acest PDF, partid al demagogiei poate fi nu FACULTATIV, ci Partidul Demagogiei Fertile – o demagogie in floarea vietii, mama careia e gravida prea des in tara asta.
    N-ai ce face, ramine sa traim cu speranta ca va stirpi degraba, si nu ne va mai creea probleme. Atunci voi fi nevoit sa creez alt partid, PDS – Partidul Demagogiei Sterile 🙂

    Apreciază

Lasă un comentariu