Puciul FILATelist în stil JurnalTV

1232905572-s1Ieri am discutat despre rezultatele tămbălăului, cu privire la referendumul naţional „Micul trafic la frontieră”. Unii zic că este un lucru bun, pentru că ar permite să mai scoatem şi noi oleacă gunoiul din casă, dîndu-l pe bani românilor, iar alţii că aceasta i-ar permite lui Filat să se ocupe iarăşi de „Ţigareta 3” şi alte mahinaţii mai vechi. Gurile rele mai zic că iniţiativa PLDM de a permite cetăţenilor moldoveni să voteze din străinătate este tot pentru aceea ca liderul lor, prin legăturile sale, să poată vinde ţigări în Europa, unde preţul lor ajunge pînă la 5€ pentru pachet. Mergînd în campania electorală mai că nu cu sloganul cîte-o ţigară pentru orice european.

Acest Vlad Filat, acest „gangster al tranziţiei care a prădat ţara”, CV-ul căruia e plin de afaceri şi privatizări dubioase, el care merge la scrutin ca o femeie, cu pieptul înainte şi cît mai decoltat, de i se văd pe sîn cupolele tatuajului mănăstirii de la Căpriana, avînd în mîini un portofoliu întreg bîcşit cu memorandum-uri, mitinguri şi briefing-uri. Cel care a pus ultimatum guvernării comuniste, sau credeţi că în zadar a organizat Duminică un marş de protest în susţinerea alegătorilor moldoveni aflaţi în străinătate, în zone în care nu au posibilitate să voteze, cerînd CEC-ului să permită votarea directă pe site-ul www.filat.md, ca nu cumva comuniştii iarăşi să ia mojoritatea de vot.

Acuma stau şi mă gîndesc, oare cu ce inimă îndură şi suferă inginerul tehnocrat Vlad Voronin, cînd vede şi aude cîte idei îi vin în cap gangsterului de Filat şi cît de demagoagă vis-a-vis de el este coaliţia roş-oranj.

Al vostru „dă-i la vot”, democrat afiliat, cetăţean „Kinder Surprise” Ion Buraga.

Etichete: , , ,

Lasă un comentariu